Блог на живо: Следвайте нашето отразяване на събитието Tesla Semi точно тук

Тази вечер Tesla ще представи новия си електрически полукамион. Събитието започва в 20:00 PT (23:00 ET – 4:00 UTC) и ще имаме задълбочено отразяване на всичко, което Tesla обявява. Насочете се по-долу за нашия пълен блог на живо на събитието... Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск постави високи очаквания за откриването на...

Tesla въвежда в производство електрически полукамион – в отлята под налягане версия

Tesla трябва да пусне в производство своя електрически полукамион Tesla Semi тази година. Докато все още чакаме актуализация за това, Tesla въвежда версия на камиона в производство: Tesla Semi diecast. Tesla описва продукта на своя уебсайт: Умаленият модел на Tesla Semi, отлят под налягане, беше официално пуснат в експлоатация...

Транспортната индустрия трябва бързо да приеме електрическото задвижване или да се изправи пред остаряването

Докато електрическите автомобили са част от автомобилната индустрия от самото й начало, те едва сега започват истински да трансформират индустрията и се очаква да я доминират през следващите няколко десетилетия. Нещата вероятно ще се развият много по-бързо в индустрията на камионите сега, когато електромобилите са узрели и ако са наследени...

Още няколко компании потвърждават поръчките за електрически камиони Tesla Semi

По-малко от седмица след като Tesla стартира своята програма за изцяло електрически тежкотоварни камиони, списъкът на компаниите, които правят поръчки за Tesla Semi, бързо нараства. Ден след събитието Walmart и Loblaws побързаха да обявят, че са направили поръчки за 40 камиона Tesla Semi между двамата. Сега, JK Moving Services, най-големият…